Despre Mine

Mă numesc Oana Stanciu, da’ lumea mă știe ca Zăineasca.

Dacă vrei să mă cunoști mai bine, vezi pagina de portofoliu. Creația este my love language.

Am peste 20 de ani de experiență în publicitate. Ai citit bine, nu e typo. Peste 20. De pe vremea când nu existau bănci de imagini și se lucra în CorelDraw 4. Dacă vrei să faci un calcul de vârstă, te rog să reții că am +20 de ani de photoshop.

Am creat campanii naționale, spoturi TV, am înregistrat spoturi radio, am colantat mașini. Am creat mii de afișe și sute de campanii. Fac packaging, branding, graphic design, concepte. Sunt copywriter cu diplomă și designer cu sufletul, așa că ai „the best of both worlds” dacă vrei să lucrezi cu mine. Mă pot ocupa atât de partea de naming, cât și de partea de branding/design.

Oricât de mult îmi place munca mea, îmi place și să călătoresc și să explorez locuri noi. Călătoriile nu doar mi-au lărgit orizonturile, dar mi-au inspirat și munca de design în moduri neașteptate. Una dintre modalitățile mele preferate de a experimenta un loc nou este prin mâncare și vin. Cred că mâncarea și designul sunt strâns legate, ambele urmărind să încânte simțurile și să creeze experiențe memorabile.

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra cu o gamă variată de clienți. De la startup-uri mici la corporații mari, sunt mândră să creez lucrări care nu sunt doar frumoase din punct de vedere estetic, ci și eficiente în comunicarea mesajului dorit. În plus, e foarte fun să lucrezi cu mine.